Etapa cu numărul zece din Spania se încheie la Madrid cu meciul dintre Getafe și Celta Vigo, programat să înceapă de la ora 22:00. Se joacă pe „Coliseum Alfonso Pereze”, arenă cu o capacitate de 17.393 de spectatori. Sunt două echipe mici, pentru care fiecare punct contează.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Getafe este rușinea Spaniei, în acest moment al sezonului. Ocupă ultimul loc, cu doar două puncte adunate.

Există, totuși, un semn de optimism. Singurele puncte au fost culese în ultimele două jocuri: 0-0 la Levante și 1-1 cu Real Sociedad, liderul neașteptat al clasamentului.

Totuși, apărarea nu este chiar praf. A încasat doar 13 goluri. Din cele 7 înfrângeri la rând, 5 au venit după eșecuri la limită. Critică este însă situația din atac. Doar 3 goluri marcate. Numai Deportivo Alaves, cu două goluri înscrise, stă mai rău.

Antrenorul spaniol Quique Sanchez Flores a fost adus la Getafe să salveze echipa.

A fost angajat în luna octombrie, iar primele rezultate se văd deja. Antrenorul de 56 de ani cunoaște clubul ca pe propriile buzunare.

A activat la Getafe în alte două perioade: 2004-2005 și în 2015, pentru o lună. Ibericul născut la Madrid era pe bară din decembrie 2019, când a fost pus pe liber de Watford.

Celta Vigo merge pe mâna unui antrenor străin, argentinianul Eduardo German Coudet, 47 de ani. A pierdut ultimele două jocuri cu 0-1, fiind învinsă de Sevilla și de Elche.

Exceptând un 2-5 cu Real Madrid, formația din Vigo a încasat puține goluri.

Totuși, meciul de luni se anunță de totul sau nimic. Și este de așteptat ca ambele echipe să forțeze și să riște mai mult decât au făcut-o în partidele de până acum, pentru a obține victoria.

Celta Vigo are 7 puncte, dar locul 15, pe care îl ocupă în prezent, o ține aproape de locurile care frig. În Segunda Division retrogradează ultimele 3 clasate (pozițiile 18, 19 și 20).

Pariul ambele marchează și se vor înscrie minimum 3 goluri în meci are cota 2.69 la Casa Pariurilor.