Etapa a XIII-a din Liga 1 la fotbal începe în Bănie cu meciul dintre FCU Craiova 1948 și Gaz Metan Mediaș, programat să înceapă de la ora 17:30.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Situația începe să devină critică la „Craiova lui Mititelu”. Oltenii au schimbat antrenorul, după ce au ratat complet derby-ul local cu „Craiova lui Rotaru”, dar n-au schimbat și norocul.

I-au făcut vânt lui Adrian Mutu și l-au înscăunat pe un fost jucător al Craiovei, Flavius Stoican.

Startul lui Stoican n-a venit la pachet cu un rezultat bun. Craiova a pierdut la Arad, 0-1 cu UTA, și așteaptă revenirea la viață de la jocul cu Gaz Metan Mediaș, de vineri.

„Ceea ce mă bucură la echipa mea este că am văzut dorință de a câștiga și nu a cedat ușor, chiar și după ce am rămas în inferioritate.

Am încercat să revenim, nu mai era nimic de pierdut. Este mult de muncă. Îmi doresc să nu mai fim atât de crispați, pentru că avem jucători care au potențial și este normal ca atunci când vine un meci oficial să arătăm ceea ce știm și cu ce suntem înzestrați”, a declarat Flavius Stoican la finalul partidei.

Ardelenii s-au mai redresat în clasament cu victoria împotriva celor de la Dinamo, scor 2-1. Au adunat 11 puncte, cu două peste olteni, iar jucătorii îl mulțumesc pe antrenorul Ilie Poenaru.

"Nu e un lot făcut pe genunchi, pentru că sunt jucători buni, cu calitate, dar ei, mental, nu erau chiar bine, am lucrat foarte mult la asta. E primordial să stăm bine mental, să avem tupeu, pentru că jucătorii văd că se poate”, a explicat Poenaru.

Unibet oferă cota 1,87la pauză scorul va fi egal între Craiova și Mediaș.