​​Duel echilibrat între rușii de la Zenit și italienii de la Juventus, în grupele Ligii Campionilor, miercuri seară, 20 octombrie, de la ora 22:00.

Foto:

Zenit se scurge în partidele din octombrie, o lună care i-a adus eșecuri pe linie: 1-2 cu Soci, pe 3 octombrie, și 1-2 cu Arsenal Tula, pe 16 ale lunii.

Echipa lui Semak este tot pe primul loc în întrecerea internă, după 11 etape, dar avansul față de poziția secundă s-a topit. Soci, echipa din orașul atât de apropiat de Vladimir Putin, este la doar două puncte în spatele trupei sponsorizate de gigantul Gazprom.

Zenit cunoaște bine școala italiană de fotbal. Nu cu mult timp în urmă, forța Rusiei a fost pregătită de Luciano Spalletti (2009-2014), aflat acum pe banca formației Napoli, una dintre fruntașele din Serie A.

Juve o ține tot în derby-uri în Il Calcio. După 1-0 cu AC Torino, a urmat alt meci intens, duminică seară, cu AS Roma a lui Jose Mourinho. O serie care o poate solicita peste puterile sale pe „Bătrâna Doamnă”.

Juventus este prima în Grupa H a Ligii, cu maximum de puncte, la capătul a două jocuri. Chelsea și Zenit, fiecare cu câte 3 puncte, urmează, iar Malmo FF stă chircită pe ultimul loc, fără punct și fără gol marcat.

Antrenorul italian Massimiliano Allegri muncește bine la echipă, care trebuie reașezată după plecarea unui nume precum cel al lui Cristiano Ronaldo, dar n-are liniște în viața personală.

Despărțirea tehnicianului care a scris istorie la Juventus și la AC Milan de vedeta TV Ambra ține prima pagină a ziarelor din Peninsulă.

O victorie la limită, improbabilă, cu Juventus o va duce pe Zenit pe prima poziție în ierarhie. Rușii au și un golaveraj bun, 4-1, față de 4-0 al piemontezilor.

La Casa Pariurilor, pariul că în repriza a doua se vor marca două sau mai multe goluri are cota 2,14.