Dinamo Kiev are marea ocazie s-o subordoneze pe Barcelona, o umbră a trupei care domina în Europa și în Spania. Duelul din Champions League va avea loc miercuri, de la ora 19:45.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Pe „Nou Camp”, fitilul se poate aprinde în orice moment. Un gol al ucrainenilor ar arunca băștile fanilor în aer.

Oricum, demisia lui Ronaldo Koeman este tot mai des cerută de suporterii blaugrana.

Catalanii au lotul decimat. Araujo, Brathwaite, Dembele, Garcia, Pedri și Wague nu pot fi utilizați de Ronaldo Koeman, antrenorul olandez tot mai contestat, incapabil să facă tranziția la o altă generație.

Grupa E are un șef de necontestat. Campioana Germaniei, Bayern Munchen, cu 6 puncte și golaveraj de 8-0, nu poate irosi calificarea de pe primul loc. Dinamo Kiev poate pretinde locul doi, ocupat după două etape de Benfica (4 puncte, golaveraj 4-0).

Ucrainenii au un singur punct, luat meritat din jocul cu portughezii, contra cărora au punctat în prelungiri, reușită anulată justificat pentru ofsaid, iar Barcelona ocupă un rușinos loc 4, 0 puncte și golaveraj 0-6.

Primele două poziții duc mai departe în Ligă, iar locul 3 retrogradează în Liga Europa.

Cu o Barca pusă pe coji de nucă, Mircea Lucescu, recunoscut pentru strategiile pe care este capabil să le pună la cale, poate da lovitura în capitala regiunii Catalonia.

Totul în amintirea unui meci memorabil, Barcelona - Dinamo Kiev 0-4, din 1997. A fost seara lui Andrei Șevcenko, triplă în prima repriză, apoi Rebrov a mărit diferența după pauză.

Pe banca Barcelonei se afla un alt batav, Luis van Gaal, iar dincolo - legendarul Valeri Lobanovski.

După acel meci istoric, au urmat doar victorii pentru Barcelona, 2-0, 2-1, 2-1 și 4-0.

La Unibet, pariul că ambele vor înscrie are cota 1,92.