PSG va fi pusă la încercare de SCO Angers, vineri seară, de la ora 22:00, în runda cu numărul 10 din Franța.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Campionatul din Hexagon, aflat sub dominația Parisului, se repune în mișcare, după ce naționala lui Didier Deschampd a câștigat Liga Națiunilor depășind Belgia în semifinale și Spania în finală.

Cu un vestiar atât de galonat, la PSG nu poate fi liniște. Kylian Mbappe a recunoscut că astă-vară a cerut să plece la Real Madrid, pentru a face pereche cu Karim Benzema în atacul „albilor”.

Dar n-a fost lăsat, urmând să se despartă de echipă liber de contract, probabil, vara viitoare, în iarnă intrând în ultimele 6 luni de contract.

Apoi, pe Neymar, se pare că fotbalul l-a obosit. Celebru mai mult pentru aparițiile pe Instagram și ca promotor al jocului de poker, brazilianul a declarat că turneul final din Qatar, de anul viitor, ar putea fi ultimul al carierei. Deși are doar 29 de ani.

E zbucium și în apărare. Costaricanul Keylor Navas, 34 de ani, pune presiune, prin evoluții sigure, pentru a fi păstrat între buturi, deși valoarea și marketingul îl cer pe italianul Gianluigi Donnarumma, 22 de ani.

PSG vine după un rezultat uluitor, așa cum surprinzător este orice eșec suferit în Ligue 1 de o formație care valorează aproape un miliard de euro. Iar Leo Messi ar putea fi odihnit, după ce s-a întors abia vineri la prânz de la naționala Argentinei.

SCO Angers este pe locul 4 în clasament, poziție de grupele Ligii Europa, în spatele unor forțe ca PSG, RC Lens și OGC Nice, dar înaintea altor grei precum Olympique Marseille și AS Monaco.

Doar Nantes a fost în stare s-o învingă pe Angers, formație care practică un fotbal de atac.

Un singur 0-0 s-a înregistrat în dreptul celor de la Angers de la startul sezonului, acasă, cu Marseille, o altă formație croită pe stil ofensiv de argentinianul Sampaoli.

Omul din spatele evoluției echipei Angers este Gerard Baticle, 52 de ani, aflat la a doua experiență ca „principal”, după sezonul 2008-2009, la Brest. Până astă-vară, Baticle a fost „secund” la Olympique Lyon.

La Unibet, pariul că Mbappe va marca are cota 1,56.