Paraguay vs Argentina: Cele două echipe se întâlnesc din nou, joi noapte (ora 2:00), după ce s-au duelat în faza grupelor la Copa America: a fost 1-0 pe Argentina, gol semnat de Papu Gomez.

CM din Qatar 2022Foto: fifa.com

Până în prezent, trupa Albicelestă a jucat 8 ​​meciuri în runda de calificare, iar Paraguay - cu unul în plus. Echipa lui Scaloni are 18 puncte și se află pe locul al doilea, în spatele liderului Brazilia (24).

Leo Messi a spart gheața la PSG și își continuă seria recordurilor la națională, după ce a devenit cel mai bun marcator din America de Sud la nivel de primă reprezentativă.

Paraguay a adunat în schimb 11 puncte, în 9 jocuri, și se află acum pe locul 6 în clasament.

După Copa America (înfrângere în sferturile de finală împotriva Peru, la penalty-uri), echipa lui Berizzo a pierdut împotriva Ecuadorului (0-2), a remizat acasă cu Columbia (1-1) și a câștigat împotriva Venezuela (2-1).

Înainte de acel meci de la Copa America, Paraguay reușise să nu piardă în precedentele patru ciocniri directe. Cu toate acestea, scorul general este clar în favoarea Argentinei: 28 de victorii, 16 egaluri și doar 3 înfrângeri, în 47 de jocuri jucate.

Pe scurt, Paraguay trebuie să facă un miracol, pentru a smulge punct Argentinei, galvanizată de victoria de la Copa America și cu privirea fixată asupra Qatarului 2022.

În preliminariile din America de Sud, primele 4 locuri trimit la turneul final, locul 5, ocupat de Columbia (13 puncte) merge la baraj. Așadar, Paraguay stă la pândă, dornică să urce măcar pe locul 5.

La Stanleybet, pariul că Argentina va câștiga fără să primească gol are cota 2,55.