Juventus vs Chelsea, duelul care poate fi în orice moment finala Ligii Campionilor, se dispută miercuri, de la ora 22:00, în a doua etapă din faza grupelor.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Juventus Torino construiește echipa în jurul argentinianului Paulo Dybala, care intră tot mai puternic în rolul liderului, după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar internaționalul italian Manuel Locatelli se arată a fi „locotenentul” său.

Juventus înscrie des, dar și încasează mult. De la Sampdoria, duminică, a luat două goluri, impunându-se cu 3-2.

Locul 9 nu este demn pentru „Bătrâna Doamnă”, după ce locul de Liga Campionilor a fost prins cu mari emoții, în stagiunea trecută.

Max Allegri este meșter renumit și poate repara nava care ia apă.

La Juve, Rabiot nu filtrează mingile la mijloc, iar în apărare, cu Bonucci și Chielini aproape de momentul retragerii, nu se mai poate vorbi despre catenaccio.

Chelsea îi are inutilizabili pe Mount și pe Pulisic, dar lotul este și numeros, nu doar valoros.

Ambele echipe au deja 3 puncte în buzunar, aduse de prima etapă, și își vor disputa primul loc în Grupa H, unde Zenit și Malmo nu pot spera decât la firimituri.

Suferă Juventus, dar șchioapătă și Chelsea, care s-a calificat la penalty-uri în „optimile” Cupei Ligii, cu Aston Villa.

Iar jocul cu Zenit, din Ligă, n-a convins. Campionii Europei suferă teribil când înfruntă formații mici, care se baricadează în apărare. Nu e cazul de partida cu Juve.

Romelu Lukaku a obosit, după un start avântat. Belgianul are nevoie de baloane în fața porții, dar forța îi permite și să plece cu fundașii în spate.

Victoria cu 2-0 pentru Chelsea are cota 8,3 la casa de pariuri Fortuna.