​​În plină perioadă de interdicții intrate în vigoare pe teritoriul Italiei, Roma se pregătește de derby-ul orașului (Lazio vs AS Roma), duminică, de la ora 19:00.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

„Trebuie să ne lăsați în pace! Nu candidăm la nimic. Nu trec de la euforie la depresie. Avem nevoie de echilibru. Dacă o înfrângere e problemă, atunci gândiți-vă la cei care au pierdut două-trei partide”, a sărit ca ars Jose Mourinho, după eșecul de la Verona, 2-3 cu Hellas, primul în meciurile oficiale cu portughezul la timonă.

Iar lucrurile au revenit la normal în Serie A. Joi seară, 1-0 cu Udinese (Tammy Abraham și-a făcut treaba), și locul 4, cu 12 puncte. Doar Napoli are, deocamdată, maximum de puncte

Lazio a evoluat tot joi seară în campionat: 1-1 cu AC Torino, cu golul egalizator venit în prelungiri, din penalty. Doar locul 7 pentru formația care și-a învățat suporterii cu locurile de Europa.

Lazio are încredere că și-a securizat poarta, după ce Strakosha a gafat la Istanbul, la 0-1 cu Galatasaray. Spaniolul Pepe Reina îi oferă o mare încredere lui Dino Zoff, fostul mare portar al Italiei. „La jocul de picior, este mai bun decât mine”.

Antrenorul Maurizio Sarri nu pare să aibă prea mare „chimie” cu echipa. „Nu îmi simt postul în pericol. Echipa crește”, a parat fostul tehnician de la Napoli, Chelsea și Juventus despre zvonurile privind demiterea.

Situația este însă agitată la Lazio, după plecarea lui Simone Inzaghi.

Romanii n-au mișcat la Istanbul, cu Galatasaray, în Europa League. Românul Ștefan Radu nu este pe placul lui Sarri, dar marile dileme sunt în atac. Ciro Immobile, obosit după un European solicitant, nu mai este cel din sezonul trecut.

Am ales un meci între două formații care urăsc să se apere. În plus, rivalitatea istorică îi va provoca suplimentar la duel. Fiecare formație este capabilă să înscrie minimum două goluri.

Pariul 4 goluri sau mai multe marcate în meci are cota 2,5 la Casa Pariurilor.