​FC Brașov SR este testată de Steaua, în deschiderea etapei a 8-a din Liga 2 la fotbal, vineri, de la ora 17:00.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

FC Brașov vine după victoria de acasă cu Dunărea Călărași, în etapa a 7-a, cea mai mare diferență de scor: 3-1. A fost al doilea succes al formației pe care o antrenează Ilie Stan.

În rest, trei remize și două eșecuri. Brașov este pe 13 din 20 de echipe, prea puțin pentru gruparea de sub Tâmpa.

Antrenorul Ilie Stan a avut câteva obiecții privind apărarea și nivelul concentrării. „Sunt puțin supărat pentru acel gol încasat înainte de pauză, care ne-a dat peste cap din punct de vedere al concentrării. Important este că am luat cele trei puncte.

Jucătorii trebuie să fie mai concentrați, iar vineri să facem un joc bun cu Steaua și să luăm punctele de care avem nevoie în clasament”, a spus Ilie Stan.

Vlad Mihalcea, talentul pe care acum 5 ani miza FCSB, a ajuns la 22 de ani și a primit încrederea deplină a lui „Iliesta”. A marcat cu Dunărea și spune că a scăpat de un blocaj psihic.

A avut un start perfect, dar vâna Stelei s-a înmuiat pe traseu. După amicalul cu Voluntari, 1-2, au urmat alte două jocuri fără victorie: 1-2 cu Unirea Dej și 0-0 cu Șelimbăr.

Steaua se menține totuși în zona play-off-ului, adică între primele 6. Trupa Armatei este pe locul 5. Pacionel și Chipirliu știu că nu au drept de promovare, fiind o formație departamentală, așa că își permit momente de respiro în campionat.

Fortuna oferă cota 1,96 pentru pariul că în meci se vor înscrie 3 goluri sau mai multe în partidă.