Mallorca îi dă Realului impresia că miercuri seară, de la ora 23:00, o așteaptă o simplă plimbare de seară pe noul „Bernabeu”. Nu este exclus ca madrilenii să se înșele, dacă se vor gândi că le-a mers atât de bine în ultimele meciuri, castigate la limită cu Valencia și cu Inter, că norocul nu li poate face scrum și transforma în cenușă chiar acum.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Bucuroasă că nu are problemele economice ale marii rivale și astfel nu este nevoită să strângă cureaua la cheltuieli, trupa din Madrid își vede liniștită de drum în La Liga, campionat care o vede în frunte chiar pe Real. Dar, cine este nebun să se bucure acum, când au trecut doar 5 etape?

Altul este subiectul zilei la Madrid. Impactul lui Camavinga asupra echipei este de jucător mare și-l obligă pe Carlo Ancelotti să răspundă înghesuit la întrebarea de ce nu îl folosește titular.

Italianul a recunoscut că francezul de 18 ani are valoare să joace fără amânare la Real Madrid, doar că și-a propus să-l protejeze, ca să-i fructifice întreg potențialul de care dispune.

Toni Kroos, Mendy și Marcelo îi lipsesc Realului, fiecare acuzând probleme medicale. Greul atacului stă în execuțiile lui Benzema, lângă care apare câte un Rodrygo sau Vinicius junior.

Într-o grupă cu Sheriff Tiraspol și Șahtior Donețk, Real Madrid a reușit să învingă principala adversară la primul lor, Inter Milano. Băieții lui Ancelotti au absorbit presiunea campioanei Italiei și au plecat din Italia cu un gol creat de Camavinga și semnat de Rodrygo.

RCD Mallorca are curaj în startul sezonului. Nou-promovata trupă a lui Luis Garcia are 8 puncte în 5 etape. A pierdut doar cu Athletic Bilbao.

La Superbet, pariul că la pauză sau la final, rezultatul va fi egal are cota 2,35.