Dan Petrescu nu a avut motive de bucurie de când s-a așezat pe banca ardelenilor. 0-1 la Botoșani și 0-1 la Jablonec sunt rezultate nu pentru actualul CV al celui care la Chelsea era poreclit „The Legend” și care se laudă cu 4 titluri în Gruia, ci pentru tehnicianul care făcea primii pași în antrenorat, la Sportul Studențesc, în 2003.

Dan PetrescuFoto: ESPA Photo Agency/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

*Meciul va fi LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Digisport, Telekom Sport și Looktv.

Italienii au o vorbă: „Nu este doi fără 3”, dar lui Dan Petrescu, care o știe din perioada Foggia, nu-i place expresia, în actualul context. Ar înseamna să nu treacă nici de olteni.

Dacă vrea liniște, prima victorie trebuie să vină contra Craiovei. Șumudică a învins Craiova lui Mutu, Petrescu are misiunea să treacă de Craiova lui Reghe, luni seară, de la ora 21:00.

La CFR, Petrescu insistă cu veteranul Culio, care s-a sufocat cu Jablonec, după ce dezamăgise la Botoșani. Fără Arlauskis, poarta tremură cu Bălgrădean, iar Camora și Deac își arată vârsta.

În carieră, Reghe a fost tot timpul pe urmelele „Bursucului”. Trebuia să-l înlocuiască pe partea dreaptă a apărării naționalei, dar fostul stelist n-a făcut marele pas, iar locul i-a fost „suflat” de tânărul Cosmin Contra.

Clujenii vor veni obosiți din Republica Cehă și vor întâlni o formație care se strânge bine în defensivă. „Poate jucăm cu un fundaș central ca vârf de atac în meciul cu Craiova. Cu Jablonec nu mai aveam pe cine să bag la a 5-a schimbare”, a declarat Petrescu.

„Încerc să repar ce s-a făcut greșit înainte. Nu am făcut eu lotul. Jablonec a câștigat fizic toate duelurile”, a zis tehnicianul, care l-a stârnit pe Marius Șumudică, fostul tehnician, izbucnind scandalul între cei doi.

La Stanleybet, două goluri sau mai multe marcate de CFR are cota 2,2.