​​Tottenham vs Chelsea este de departe capul de afiș al zilei din Premier League. Meciul va avea loc duminică, de la ora 18:30.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

După 4 etape, Chelsea se află în lotul celor 4 formații deținătoare a câte 10 puncte. De pe locul 2, londonezii îi privesc de sus pe rivali, distanța fiind de 5 poziții, dar diferența în puncte este minimă.

Tottenham s-a întors supărată din Franța, 2-2 cu Rennes, după ce a condus cu 1-0. Chelsea a jucat marți în Ligă și a avut viață grea cu Zenit, doar 1-0. Dacă în Anglia echipele se deschid și ies dueluri încinse, cu goluri multe, Europa înseamnă în primul rând apărare.

Lupta este inegală, dar ne aflăm încă la start de sezon, când surprizele își fac loc ușor. Totuși, depinde cât de repede se poate recupera Tottenham, care a folosit formația de bază la Rennes.

Sunt doar formații cu situații diferite. La Tottenham a fost vânzoleală plus cazul Keane. În schimb, statutul de campioană a Europei îi dă aripi trupei lui Tuchel. Chelsea are dubluri pe posturi, iar în atac este chiar înghesuială.

Tottenham a marcat cel puțin o dată în ultimele 10 meciuri de acasă. Ar putea să n-o facă și contra campioanei. La Unibet, pariul că Tottenham nu va da gol are cota 2,35.

Moale în primele etape, germanul Kai Havertz ar putea marca pentru Chelsea, așa cum a făcut-o în finala Ligii. Tot la Unibet, are cota 3,4.