Două vecine de clasament, despărțite de un singur punct (Sassuolo este pe locul 9, iar Torino se află pe 11) deschid etapa a 4-a din Serie A. Partida din prima divizie fotbalistică a Italiei are loc vineri seară, de la ora 21:45.

Foto:

Gazdele vin după o dezamăgire, 1-2 cu AS Roma, cu gol încasat în prelungiri.

Sassuolo i-a pierdut pe antrenorul Roberto De Zerbi, aflat pe banca vicecampioanei Ucrainei - Șahtior Donețk, și pe internaționalul italian Manuel Locatelli, campionul european ajungând la bogații de la Juventus Torino.

Antrenorul Alessio Dionisi, adus în locul lui De Zerbi, îl place pe Vlad Chricheș, iar evoluția din Cetatea Eternă l-a mulțumit, parțial: ”Am făcut o partidă bună, dar nu suntem satisfăcuți. Meritam mai mult”.

Torino a dezmembrat-o pe Salernitana, 4-0, refăcându-și linia de clasament după două înfrângeri cu același scor 1-2, cu Atalanta și cu Fiorentina.

Juric, antrenorul torinezilor, a blocat entuziasmul tribunelor.

„Aș prefera să primesc aplauze la final, nu acum”, a comentat croatul care în ultimele două sezoane a activat cu succes la Hellas Verona, unde însă n-a avut deloc liniște, în pofida unor evoluții lăudabile.

Iar plecarea de la Hellas îi dă dreptate lui Juric. Verona este acum fără punct în clasament, ca și nou-venita Salernitana.

Atacantul Andrea Belotti, căpitanul piemontezilor, nu poate fi folosit, având probleme medicale, dar fiind și condiționat de negocierile privind prelungirea contractului.

Însă, Juric nu se plânge. Este mulțumit de transferuri, iar soluțiile venite de pe bancă l-au făcut fericit.

La Betano, pariul că la pauză va fi scor egal, iar la final se vor impune gazdele are cota 4,9.