Inter Milano vs Real Madrid. În Grupa D a Ligii Campionilor și-a făcut loc un meci cu multe incertitudini, născute după ce ambele formații au fost părăsite în presezon de nume importante și lăsate fără soluții magice.

Foto:

Dacă ieșirea din grupe nu se arată a fi imposibilă, câștigarea competiției este o țintă hazardată pentru ambele echipe. Cu adversare precum Șahtior Donețk și Șerif Tiraspol, Inter și Real își vor disputa prima poziție în meciurile directe.

Campioana Italiei nu s-a stabilizat, după ce și-a pierdut antrenorul, italianul Antonio Conte, cel mai bun marcator, belgianul Romelu Lukaku, dar și cel mai valoros fundaș, marocanul Achraf Hakimi.

Nu toată lumea este convinsă că „plombele” aduse sunt reușite, deși Joaquin Correa, Hakan Calhanoglu și Edin Dzeko nu sună rău la nicio echipă din lume. Argentinianul Lautaro Martinez nu este încă superstarul de care echipa are nevoie pentru a spera la cupa adjudecată în 2010, cu Jose Mourinho pe bancă.

La Inter, Simone Inzaghi merge pe linia ofensivă cu care s-a remarcat la Lazio, dar drumul trasat de acționarii chinezi este de limitare a costurilor și de vânzare a oricărui jucător cerut pe piață. Probabil că Martinez va fi următorul produs scos la vânzare, iar la schimb vor fi aduși jucători aflați în plan secund, accesibili ca preț de achiziție.

Real Madrid l-a ratat pe Kylian Mbappe și va continua fără o vedetă în echipă, cel puțin până la iarnă. Francezul ar fi fost în centrul proiectului de renaștere a galacticilor, dar parizienii au ignorat banii Realului.

Echipa macină în gol după plecarea lui Cristiano Ronaldo, iar liderii sunt aproape de „pensionare”, cazul lui Marcelo sau al lui Modric. Schimbări multe și grele au marcat vara la Madrid. Sergio Ramos și Raphael Varane au sărăcit centrul defensivei.

Carlo Ancelotti trebuie să câștige măcar un trofeu cu ce are acum în curte. Ultimul venit este „închizătorul” francez Eduardo Camavinga (18 ani), cumpărat de la Rennes cu 31 de milioane de euro.

A fost modalitatea prin care Florentino Perez a urmărit să închidă gura suporterilor care vor cel puțin o vedetă la Madrid în fiecare vară.

Betano oferă cota2,27 pentru pariul combinat că nu vor înscrie ambele formații și că nu se vor marca mai mult de 4 goluri.