Everton are misiune ușoară, luni seară, de la ora 22:00, în închiderea etapei a 4-a. Cele 7 puncte adunate o fac pe Everton să fie mulțumită cu pașii de început. Burnley are numai un punct și s-a înscris în lupta pentru evitarea retrogradării.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

James Rodriguez se află într-o postură delicată la Everton, acolo unde spaniolul Rafa Benitez l-a anunțat că nu se va baza pe el în acest sezon. După această veste, columbianul a fost aproape să semneze cu un club din Turcia.

În ciuda faptului că este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la Everton, cu 220 de mii de lire sterline pe săptămână, James Rodriguez nu se află în preferințele noului manager al "caramelelor". Chiar și în aceste condiții, Everton nu a găsit un cumpărător pentru James Rodriguez la finalul lunii august.

A apărut un club interesat de serviciile columbianului care a împlinit în această vară 30 de ani. Fosta campioană a Turciei, Istanbul Basaksehir, a dat semne că-l dorește.

Columbianul James Rodriguez a dat de înțeles că nici el nu mai dorește să continue pe Goodison Park, după ce a fost protagonistul unui moment ciudat pe canalul său.

Acesta nu a făcut parte din lotul pentru primul meci al sezonului, fiind nevoit să stea în izolare, iar la o discuție cu fanii, acesta a recunoscut că nu știe cu cine va juca Everton în următorul meci.

"Voi începe antrenamentele de luni, cred. În weekend nu voi juca, nici măcar nu știu cu cine joacă Everton, poți să-mi spui? Cred că va fi un meci în deplasare, pentru că primul meci a fost acasă", a spus Rodriguez, citat de Daily Mail.

Atitudinea superficială a lui Rodriguez a fost taxată dur de fanii lui Everton în mediul online, mulți dintre ei cerându-i columbianului să plece de la echipă.

FC Porto a fost o altă echipă interesată de James Rodriguez în această vară potrivit presei din Anglia, dar mutarea nu a avut loc în cele din urmă.

De când a ajuns la Everton, James Rodriguez a jucat 26 de partide, marcând 6 goluri și oferind 9 pase decisive. Contractul columbianului cu echipa antrenată în acest moment de Rafa Benitez se va încheia vara viitoare.

Casa Pariurilor oferă pariul că Everton va învinge, iar ambele formații vor marca, pentru cota de 3,65.