FCSB vs Dinamo - Curiozitatea este mare, înaintea marelui meci de duminică seară, de la ora 21:00. Microbiștii vor să afle cum se vor prezenta cele două formații după pauza competițională, interval garnisit cu mișcări multe și interesante de mercato.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

*Duelul va fi LiveScore pe HotNews.ro și în direct pe Digisport, Telekom și LookTV.

Vicecampioana i-a înrolat pe Constantin Budescu și pe Claudiu Keșeru, însă niciunul nu are, deocamdată, turație de competiție. Perioada de inactivitate i-ar putea face inutilizabili pentru Derby de România. A venit și Valentin Gheorghe, adus de la Astra. Mijlocașul a și marcat în testul contra fostei sale formații, 2-1 pentru FCSB.

Eșecul usturător de la Cluj, 1-4, a aruncat vicecampioana în afara play-off-ului. Antrenorul Edward Iordănescu a stabilit limitele formației sale și a cerut întăriri, cu precădere jucători cu experiență.

Dinamo a adus o remorcă de fotbaliști. Nou-veniții sunt portarul bulgar Plamen Iliev (29 de ani), fundașii Constantin Nica (28 de ani) și Răzvan Popa (24 de ani), mijlocașii Gabriel Torje (31 de ani), Cosmin Matei (29 de ani), Cătălin Itu (21 de ani) și atacantul macedonean Mirko Ivanovski (31 de ani). Niciunul nu este însă pregătit să intre pe teren imediat și să ajute echipa.

Dinamo a pierdut pe linie în deplasare, deși, acum, departe de casă înseamnă ”Arena Națională” din București.

La Fortuna, pariul ”FCSB să câștige, peste 2,5 goluri și peste 8,5 cornere” este premiat cu cota 4.