Revenită din Ungaria, unde s-a lăsat cu scandal de rasism, Anglia a administrat și Andorrei un 4-0, duminică seară, fără să stea pe gânduri. Miercuri, de la ora 21:45, va fi testată de o națională care a fost la ultimul turneu final și are poftă de gol, Polonia.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Polonia se întoarce din San Marino cu un 7-1 în bagaje. Iar înainte, un 4-1 clar cu Albania. 11 goluri date și două primite în decurs de câteva zile, un palmares deloc rău pentru Robert Lewandowski și colegii săi.

Anglia conduce Grupa I cu 15 puncte, urmată fiind de Polonia, 10 puncte, Albania, 9 puncte. Eroina de la Europene, Ungaria, cu 7 puncte, pare să fi pierdut contactul cu plutonul din față.

Aflată în duel cu Albania pentru locul 2, Polonia speră să nu piardă miercuri la Varșovia, deși forța ofensivă a Angliei sperie.

Leșii trag nădejde însă că Harry Kane, care a ratat pregătirea de vară cu Tottenham, să fi obosit sau își va pierde din foamea de a marca.

Ultimul egal al Angliei datează de la finala Europenelor, 1-1 cu Italia, dar la egalitate s-a terminat și semifinala cu Danemarca, câștigată în prelungiri. Iar înainte, un 0-0 cu Scoția, în faza grupelor. Așadar, remizele sunt pe placul britanicilor.

Pronosticul că leșii nu vor pierde acasă, adică vor învinge sau vor face egal (1X), are cota 2,15 la Superbet.