Două formații care au evoluat la Europene (Austria și Scoția), dar nu și-au lăsat amprenta asupra întrecerii, se duelează marți seara, de la ora 21:45, la Viena.

Foto:

Austria a rătăcit într-o grupă cu Olanda, Ucraina și Macedonia de Nord. Scoția a fost egala Angliei, cea care a disputat finala cu Italia, dar n-a ieșit din grupe.

În Grupa F, legea o fac Danemarca (15p) și Israel (10p), care ocupă primele două poziții. Scoția (8p) și Austria (7p) se bat pentru a nu pierde contactul cu cele două din față.

În acest moment, Austria înseamnă Alaba în apărare și Baumgartner și Arnautovic în atac. Selecționerul Franco Foda a fost păstrat și pentru aceste preliminarii, dar nu va fi iertat dacă nu prinde măcar locul secund.

Săptămâna trecută, Austria a venit victorioasă de la Chișinău, 2-0 cu Moldova, dar a fost umilită sâmbătă de Israel, 2-5, fiind pedepsită de forma excepțională a lui Eran Zahavi, atacantul de la PSV Eindhoven.

Este de așteptat ca Austria să strângă rândurile pentru jocul cu britanicii, după ce s-a lăsat descoperită la Haifa.

Victoria este obligatorie pentru gazde, aflate oricum în suferință. Adversarul este accesibil, iar asta este un avantaj.

Scoția s-a predat la Copenhaga, 0-2 cu Danemarca, și s-a chinuit cu Moldova, scor 1-0.

Rezultatele sunt în linia echipei lui Steve Clarke, care are de lucrat la ofensivă. Scoția încearcă o trezire, după un turneu final în care n-a învins pe nimeni: 0-2 cu Cehia, 0-0 cu Anglia și 1-3 cu Croația.

Stanleybet oferă cota 2,7Austria va câștiga fără să primească gol.