S-au scurs 3 etape din Liga Adelante, așa cum mai este denumită a doua divizie a fotbalului din Spania. Este o ligă echilibrată, fapt demonstrat de faptul că o singură formație are maximum de puncte, Ponferradina.

Foto:

Meciul Huesca - Oviedo este programat luni, de la ora 22:00, fiind jocul care închide runda a 4-a.

Huesca are 6 puncte și este pe locul 4 (primele două promovează automat în La Liga/Primara Division, iar locului 3-6 merg în play-off-ul de promovare).

În lotul celor de la Huesca se află Andrei Florin Rațiu, 23 de ani, care a bifat toate cele 3 jocuri în acest sezon. Fundașul născut la Aiud a fost adus de la Villarreal II, unde se află din sezonul 2017-2018.

Românul a fost în lotul echipei mari a câștigătoarei Ligii Europa în stagiunea 2019-2020, dar nu s-a impus, iar anul următor a fost împrumutat la ADO Den Haag, grupare din liga secundă a Olandei.

Huesca este antrenată de mexicanul Marcos Ignacio Ambriz, un tehnician care are experiențe doar în țara sa natală, la San Luis, Chivas, Queretaro, America, Necaxa și la Leon. A câștigat titlul cu America și Liga Campionilor CONCACAF.

Oviedo îl are pe bancă pe spaniolul Jose Angel Ziganda. Echipa n-are nicio victorie în sezonul de față. A strâns doar două remize, care au aruncat-o pe locul 17. Divizia conține 22 de formații, iar ultimele 4 locuri trimit în liga a treia.

La Oviedo, echipa este tânără. La mijloc găsim jucători de 18, 21 și 22 de ani. Ici-colo, câte un fotbalist cu experiență, trecut de 30 de ani, precum fundașii Alejandro Arribas, Mossa și Christian Fernandez.

Stanleybet oferă cota 2,14 pentru că Huesca va marca minimum două goluri.