Este meciul pe care îl așteaptă o planetă întreagă. Reims, o echipă minusculă din prima divizie a Franței, găzduiește debutul lui Leo Messi și toată lumea se întreabă cum va arăta starul argentinian în alt tricou decât cel al Barcelonei, pe care l-a îmbrăcat de la 13 ani, vreme de 21 de ani.

Foto:

Marchează Leo Messi primul gol la PSG, încă de la prima apariție în tricoul parizienilor?

Anunțat titular, genialul sud-american care a bulversat vara transferurilor are ocazia să-și arate uriașul talent duminică seară, de la ora 21.45, când ochii vor fi ațintiți pe partida Stade Reims - PSG.

Etapa a 4-a o găsește pe PSG pe primul loc, cu 9 puncte, cel mai bun atac, 10 reușite, dar o apărare fragilă, 5 goluri încasate.

Reims are doar 3 puncte, după tot atâtea remize: 0-0 cu Nice, 3-3 cu Montpellier și 1-1 cu Metz. Asta după ce, în jocurile de verificare din pre-sezon, din 6 meciuri, niciunul nu s-a terminat nedecis: 4 au fost victorii și două eșecuri.

Spania îl urmărește însă pe Messi. Un iberic, catalan chiar, Oscar Garcia, 48 de ani, stă pe bancă formației Reims, fiind adus în iunie 2021 cu misiunea de a conduce echipa până în 2024. Fostul jucător al Barcelonei a preluat postul de la David Guion.

Oscar Garcia a mai antrenat în Franța pe Saint-Etienne, în 2017, iar ultima oară la lucrat la Celta Vigo, sezonul 2019-2020.

Betfair oferă cota 2 pentru pariul că se vor marca 4 sau mai multe goluri în meci.