​Meci mare între Liverpool și Chelsea, sâmbătă, de la ora 19:30, în runda cu numărul trei din Premier League, socotit cel mai puternic campionat de fotbal al lumii. Gazdă le este magica arenă ”Anfield”, acolo unde ”cormoranii” prin aripi, iar adversarii tremură.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

Se duelează formațiile de pe locurile 2 și 3 din Premier League, dar confirmate și în afara Insulei, având succes nebun în Europa, ca și câștigătoare de Liga Campionilor în istoria lor recentă, 2019, respectiv 2021.

Ambele formații sunt ”on fire” în acest start de sezon. Au câte două victorii în retutabilul campionat al Angliei, același golaveraj, 5-0, și doar ”intrusa” West Ham United, golaveraj 8-3, le devansează în clasament.

Două formații de atac nu pot produce decât un joc spectaculos, cu speranța că vor vărsa un sac de goluri pe tabela de marcaj. Londonezii au o apărare care sperie, un mijloc ”beton” și un atac stelar, după venirea lui Romelu Lukaku.

Înregimentarea belgianului, care și-a făcut simțită prezența încă de la primul meci, punctând în derby-ul londonez cu Arsenal, câștigat cu 2-0 de Chelsea, l-a exilat pe banca de rezerve pe ineficientul german Timo Werner.

Liverpool are 4 oameni de imensă valoare care se bat pe 3 locuri în ofensivă. Deocamdată, sacrificat este brazilianul Firmino, care îi face loc portughezului Jota. Bătuți în cuie sunt Salah și Mane.

Superbet oferă combinația ”oaspeții vor înscrie primul gol, iar meciul va avea 3 sau mai multe goluri”, pentru care oferă cota 3,97.