La FCSB începe era Edi Iordănescu, antrenorul debutând în noua aventură a carierei contra celor de la Sepsi. Meciul contând pentru etapa a VI-a din Liga 1 la fotbal va începe la ora 21:30.

Edi IordanescuFoto: YouTube

Gigi Becali l-a înscăunat pe Edi Iordănescu, 43 de ani, după ce Dinu Todoran și-a arătat limitele, scoțând echipa din Europa și pierzând derby-ul cu nou-promovata Rapid.

Patronul grupării bucureștene și-a anunțat ”retragerea” de la butoane, după ce etape la rând a scos și a băgat pe cine a vrut în teren.

Rămâne de văzută cât timp va dura până la primul conflict cu noul antrenor, care susține că și-a pus clauze care îl apără de imixtiunea șefului, cel care a spus în repetate rânduri că singurul care a avut mână liberă la Steaua/FCSB a fost Victor Pițurcă.

Fiul Generalului Iordănescu a mai lucrat la FCSB, ca interimar, dar și ca ”secund” al lui Ilie Dumitrescu. N-a impresionat, însă experiența de la CFR Cluj, cu care a cucerit titlul, îl califică.

”Va fi dictatură. Noul antrenor da jos milităria din pod”, și-a anunțat Becali vedetele plătite cu zeci de mii de euro pe lună. Se așteptă o reacție de la Florinel Coman și de la ceilalți protejați ai patronului.

Sepsi are doar 4 puncte, jumătate din câte are FSCB. Cele 3 eșecuri în 5 meciuri anunță un sezon ratat, al supraviețuirii, nicidecum de play-off. Tehnicianul Leo Grozavu a chinuit FCSB-ul în sezonul trecut, dar potențialul echipei pare limitat.

Fortuna oferă cota 2,53 pentru pariuri că ambele formații vor marca, iar partida va consemna 3 sau mai multe goluri.