În portul din Genova se închide luni, de la ora 21:45, prima etapă din Serie A, prima ligă de fotbal a Italiei. De la Milan au plecat portarul Donnarumma și mijlocașul Calhanoglu, dar a venit francezul Olivier Giroud, atacant care prisosea la Chelsea Londra.

Foto:

Buturile vor fi apărate de Mike Maignan, adus de la Lille, campioana Franței. Echipa pare slăbită, dar suedezul Zlatan Ibrahimovic, tot mai des accidentat, rămâne punct de referință.

Un 0-0 cu Real Madrid și un 2-1 (dublă Giroud) cu Panathinaikos, ultimele scoruri din jocurile de verificare, au oferit curaj ”diavolului” milanez. Antrenorul Stefano Pioli a fost confirmat să ducă la capăt proiectul la care Paolo Maldini lucreză ca și conducător.

Sampdoria a avut un prim meci oficial, 3-2 cu Alessandria, în Coppa Italia. Roberto D'Aversa a fost numit în locul lui Claudio Ranieri.

La 38 de ani, Fabio Quagliarella este om de bază în ofensivă. Samp are o colonie nordică de la care așteaptă minuni: norvegienii Thorsby și Askildsen și danezul Damsgaard.

Superbet oferă cota 2,31prima repriză se va termina la egalitate.

La Stanleybet, pariul că Giroud va marca minimum două goluri, ca și la ultimul meci amical, are cota 10,5.