Zi de miercuri plină cu meciuri interesante din play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal (Benfica Lisabona - PSV Eindhoven, Young Boys Berna - Ferencvaros Budapesta și Malmo FF - Ludogoreț Razgrad, toate de la ora 22:00) și cu un baraj puternic de Liga Europa (Celtic Glasgow - AZ Alkmaar, de la ora 21:45).

Foto:

Duelul din capitala Portugaliei, găzduit de stadionul ”Da Luz”, anunță fotbal de calitate. Ambele formații au un start de sezon minunat.

Benfica n-a ezitat niciun moment în preliminarii. Este în barajul de Ligă după un dublu 2-0 aplicat rușilor de la Spartak Moscova în turul 3 preliminar, între care s-a intercalat o victorie la limită, în campionat, contra celor de la Moreirense.

Ultima prestație din campionat intern, Benfica - Arouca 2-0, de sâmbătă, confirmă puterea ”vulturilor”. Marele câștig este Joao Mario, adus de la campioana Sporting Lisabona. Echipa lui Jorge Jesus are forță ofensivă, iar în apărare stau de strajă belgianul Verthongen și argentinianul Otamendi.

Midtjylland (3-0 și 1-0), după ce o demolase pe Galatasaray (5-1 și 2-1). Iar în Supercupa Olandei, un sec 4-0 pe ”Amsterdam Arena”.

Atacul, cu Gakpo, Zahavi și Madueke este puternic sprijinit de Mario Gotze. Noul star este Noni Madueke, 21 de ani, un produs din propria pepinieră. Al 6-lea succes la rând, 2-0 cu Heracles, sâmbătă, în Eredivisie, goluri Bruma și Madueke.

E doar meciul-tur, așa că un rezultat de1-1 (care, de fapt, înseamnă, 0-0) ar mulțumi ambele formații. Fortuna oferă cota 6 pentru rezultatul de 1-1.