​Partidă spectaculoasă în prima etapă din Anglia, deschisă vineri, de jocul Brentford - Arsenal. Duminică, ora 18:30, campioana din Premier League merge la Londra, pentru a se lua la întrecere cu Spurs.

Minge de fotbalFoto: premierleague.com

City nu este cea mai iubită echipă de către fanii celor de la Tottenham, după ce managerul Pep Guardiola a recunoscut public că este interesat să-l aibă în lot pe atacantul Harry Kane, căpitanul Angliei și liderul grupării londoneze.

După ce a dat 117 milioane de euro pe Jack Grealish, lui Pep Guardiola a început să îi pară tare rău. Parcă tot mai bun era Leo Messi, dacă ar fi știut că îl poate cumpăra pe elevul său preferat din perioada Barcelona.

Dar mutările de mercato i-au surprins pe ”cetățeni”, care rămâne cu cel mai valoros din lume (este evaluat la peste un miliard de euro).

Supercupa cedată la Leicester a arătat o echipă Manchester încă în vacanță. Guardiola așteaptă sezonul consacrării pentru Phil Foden.

Cu neliniști multiple în lot, Tottenham aduce noutăți pe bancă. După despărțirea de Jose Mourinho, șefii celor de la Spurs au negociat cu Antonio Conte, Paulo Fonseca, Gennaro Gattuso, iar înțelegerea a picat de fiecare dată în ultima clipă.

Nuno Espirito Santo se despărțise de Wolverhampton și purtase tratative cu Everton și Crystal Palace, înainte de a semna un contract pe 2 ani cu Tottenham. Santo mizează pe pofta de joc a sud-coreeanului Heung-min Son.

Tottenham a marcat cel puțin un gol în ultimele 8 meciuri de acasă. În timp ce City a punctat de peste două ori în fiecare dintre ultimele 6 deplasări. Așadar, festival ofensiv.

După ce a ținut Anglia în spate la Europene, cel puțin în faza grupelor, Raheem Sterling dă asigurări că a păstrat goluri și pentru echipa de club. Cota că micuțul atacant va marca la Londra are la Unibet cota 2,95.