Etapa a 4-a din Liga 1 la fotbal se închide cu jocul de luni (ora 21:30) dintre CS Universitatea Craiova și FC Voluntari.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Oltenii vin după două eșecuri la rând, cu FCSB și cu Botoșani, după ce victoria de debut le oferise un spectaculos orizont de titlu.

Nu mai este timp de lamentări pentru Laurențiu Reghecampf, devenit personaj central prin divorțul de Anamaria Prodan și mai puțin prin performanțele de antrenor, care au tot intrat la apă după plecarea de la FCSB.

Dacă împotriva albanezilor de la Laci n-a avut timp să schimbe ceva și nici contra Botoșaniului n-a mișcat prea mult, rezultatele, măcar la nivel de intensitate și de implicare a jucătorilor, ar trebui să se vadă după săptămâna de lucru cu echipa.

Reghe caută preparatorul fizic care să încarce echipa astfel încât să subordoneze adversarul, rol pe care în trecut îl juca neamțul Neubert, pe care l-a avut în staff la Steaua/FCSB.

Ilfovenii de la Voluntari au aceeași linie de clasament ca a rivalilor, 3 puncte și golaveraj 4-5. Au adus un atacant de careu care a confirmat în România, la Dinamo: Adam Nemec, folosit doar o repriză contra Craiovei lui Mititelu.

Provenit dintr-un fundaș central, Liviu Ciobotariu nu este vreun antrenor spectaculos. Cu un astfel de joc inestetic a răpus-o însă, etapa trecută, pe FCU Craiova 1948, meci la finalul căruia ”Ciobi” a spus: ”Mutu e un antrenor de mare viitor, îmi place ceea ce joacă. Construcţie, pleacă de jos, joacă între linii. Creează panică în apărările adverse”.

Scorul 1-0 pentru olteni are cota 5,1 la Fortuna.