Liga 1 la fotbal propune, în etapa a 4-a, jocul FCSB - Gaz Metan Mediaș, duminică seară, de la ora 21:30.

Minge de fotbal in vremea pandemieiFoto: FRISO GENTSCH / AFP / Profimedia

Mihai Teja, un antrenor cu origini machedonești care și-a încercat norocul pe banca bucureștenilor, are ambiția să-i arate lui Gigi Becali că este meseriaș și că nu a meritat rolul de marionetă la palat.

Dacă este real ce a spus Becali, anume că ”doar Victor Pițurcă a avut libertate la Steaua”, Teja face parte din rândul tehnicienilor care au primit echipa și au efectuat schimbările după dictare, așa cum se întâmplă acum cu Dinu Todoran.

Meciurile FCSB-ului sunt festivaluri oferite de patron la televizor, în timpul și după cele 90 de minute. Fostul eurodeputat își scoate din teren propriii jucători după bunul plac.

Au fost înlocuiți 3 jucători în prima repriză a jocului cu UTA, iar la final latifundiarul a anunțat că nu se va opri și va continua să își facă poftele.

”Voi proceda astfel până voi pune mâna pe sicriu, până voi intra în mormânt”, a pus Becali în vedere tuturor că este patron-antrenor pe vecie la FCSB.

Gaz Metan Mediaș vine cu speranțe puține pe ”Arena Națională”. Generația în care strălucea brazilianul Eric de Oliveira s-a pensionat, iar din urmă nu au venit soluții spectaculoase.

Ultimul nume important dat de Mediaș este Darius Olaru, aterizat tocmai la FCSB.

Ardelenii au făcut de toate de la startul sezonului, în Liga 1: un eșec, o remiză și o victorie. Mihai Teja a fost marți seară în Gruia, la un meci de Liga Campionilor, CFR Cluj - Young Boys Berna 1-1.

Superbet oferă cota 3,95 oaspeții vor deschide scorul pe cel mai mare stadion al României.