Rapid are mers de TGV, tren de mare viteză, în startul sezonului, uluindu-i chiar și pe cei care sunt la echipă. Giuleștenii au poarta neatinsă în primele 3 etape, fiind totuși conștienți că minunea nu poate ține la infinit.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

În etapa a 4-a din Liga 1, Rapid merge, sâmbătă, la Pitești, pentru jocul cu FC Argeș, de la ora 21.30. Se prezintă în Trivale de pe o poziție fruntașă a clasamentului, neînvinsă.

Nevoile gazdelor sunt acute și nu suportă amânare. Cu un singur punct în 3 runde, piteștenii nu vor sta pe gânduri în a lua cu asalt buturile Rapidului, altfel o nou-promovată care nu s-a întărit miraculos în intersezon, ci mai degrabă a ”peticit” lotul cu veterani ca Dragoș Grigore și Cristi Săpunaru, foști jucători ai echipei naționale.

La meciurile de acasă, Argeșul lui Andrei Prepeliță are trac și a cedat sub presiune. După un sezon bun, spectatorii din orașul care i-a dat pe Nicolae Dobrin și pe Adrian Mutu au ridicat pretențiile și nu mai acceptă pozițiile călduțe de mijlocul clasamentului. Doar că, în acest moment, și acele locuri par greu de atins.

„Am văzut puțin trac la jucători, poate și din cauza prezenței spectatorilor după atât timp. Le mulțumim că au venit la stadion. Sunt ai noștri, îi știm de atâta timp. Nu înțeleg unele apostrofări din minutul doi sau trei. Pe parcurs, sunt și ei frustrați și mai comentează, mai ales că n-am marcat.

În atac mai așteptăm o variantă sau poate două. Sperăm să mai aducem un jucător, e normal să ai câteva soluții. Poate în unele meciuri vrem să jucăm cu două vârfuri”, reclama Andrei Prepeliță, după 0-1 cu UTA, singurul meci disputat în Trivale în sezonul actual.

La Rapid, antrenorul venit de nicăieri, Mihai Iosif - Miță, are liniștea dată de rezultate, dar la Rapid este nevoie de o scânteie pentru a se arunca totul în aer. Clubul caută întăriri la alte departamente. Se încearcă atragerea lui Vasile Maftei pentru postul de coordonator al Centrului de Copii și Juniori.

La Superbet, pariul două sau mai multe goluri înscrise de FC Argeș are cota 2,95.