Meciul CS Mioveni - CFR Cluj, din etapa a 4-a din Liga 1 la fotbal, are loc vineri, de la ora 21:30.

Minge de fotbalFoto: Dreamstime

Partida prinde campioana, singura formație cu 9 puncte după 3 etape, cu bateriile descărcate ca urmare a duelului epuizant dus contra elvețienilor de la Young Boys Berna, în prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

S-a demonstrat că, după evoluțiile de la mijlocul săptămânii din Europa, formațiile, nu doar cele românești, au probleme la următorul meci din campionatul intern.

Iar un exemplu concludent îl oferă chiar CS Mioveni, victorioasă luni, cu 2-1, acasă la Sepsi, trupă care venea după un duel cu Spartak Trnava, în Conference League, cedat după prelungiri și lovituri de departajare.

CFR a câștigat de fiecare dată la limită în campionat. Antrenorul Șumudică a salutat bucuros victoriile reușite cu un gol mai mult decât adversarele (3-2, 2-1 și 1-0), dar ața subțire se poate rupe la orice meci.

Atmosfera la ardeleni se deteriorează, după ce Alex Chipciu a fost scos din lot, la capătul unui conflict derulat înainte de meciul european cu elvețienii.

Iar o echipă bătăioasă precum este nou-promovata din Mioveni, dar și mai odihnită decât rivala de vineri, pusă pe trei linii în defensivă, poate împiedica trupa din Gruia să câștige, dacă nu cumva să-i provoace daune și mai mari.

Fără punct și fără gol marcat în primele două etape, argeșenii au făcut rost de primele puncte într-o deplasare grea, la Sf. Gheorghe, de unde nu avea prea mari așteptări.

La 888sport, pronosticul că Mioveni nu va pierde (va câștiga sau va face egal) are cota 2,6.