FCSB reia joi, de la ora 16:00, duelul cu kazahii de la Șahtior Karagandy de la 1-0, un rezultat ”subțire”, care însă nu-i produce niciun fel de palpitații lui Gigi Becali. ”Nu am nicio emoție”, tot repetă de câteva zile patronul-antrenor din Berceni.

Foto:

Echipa lui Dinu Todoran nu poate sta nepăsătoare la adăpostul rezultatului, așa că are nevoie să marcheze măcar o dată. Cu atâtea guri de tun în echipă, nici nu este foarte greu.

Totuși, echipa joacă fără nouar, omul de careu care stă cel mai aproape de gura porții. De fapt, Florin Tănase este folosit 9 fals, ceva între 9 și 10, sau, cum spunea Cosmin Olăroiu referindu-se la Andrei Prepeliță, nu este nici cal, nici măgar.

FCSB este permisivă în apărare, unde Iulian Cristea a fost trecut pe lista neagră ce către unicul conducător. Concurența teribilă este de la mijloc în sus, unde echipa se descurcă lejer fără două piese grele: Olaru și Coman.

La 3 zile după eșecul de pe Arena Națională, Șahtior Karagandy, o formație limitată în Europa, s-a distrat, în Cupa Kazahstanului, cu Sdyusshor 8 Astana, scor 7-1.

Contra FCSB, Șahtiorul kazah joacă pe teren neutru, la Erevan, în Armenia, astfel că bucureștenii au scăpat de coșmarul terenului sintetic din Kazahstan, care le-ar fi putut pune piedică.

Gruparea din Kazahstan stă rău în campionat, doar locul 11 după 19 etape. Cele 19 puncte adunate o țin la numai 4 puncte de locul 13, ultimul care retrogradează.

Oficiază o brigadă care îl va avea la centru pe bulgarul Dragomir Draganov.

O cotă curajoasă, 5,75, este oferită de Superbet pentru superpariul că FCSB va câștiga, cu ambele echipe marcând, iar minimum o repriză se termină la egalitate.

  • Partida va fi în direct pe ProX și LiveText pe HotNews.ro de la ora 16:00.