​După prima manșă din Austria, 2-1 pentru gazde, miercuri, de la ora 21:30, se va juca la Praga. Florin Niță va fi titular la gruparea din Cehia, iar o cotă pentru victoria în anumite condiții a celor de la Sparta este foarte atractivă.

Florin NitaFoto: Asatur Yesayants / Sputnik / Profimedia Images

AC Sparta Praga și SK Rapid Viena ies pe teren pentru a continua călătoria în Europa cea care contează. În prima manșă, austriecii și-au depășit adversarii: 2-1.

Singurul obiectiv al echipei cehe a fost atins de Krejci, mijlocaș născut în 1999. Echipa lui Vrba a găsit plasa după 3 minute, apoi a suferit presiunea oamenilor lui Kuhbauer, în a doua repriză.

Ambele au primit câte două goluri în campionatele proprii, în week-endul trecut. Sparta a câștigat acasă, 3-2, cu Sigma Olomouc. Austriecii au zbârcit-o în prima etapă, sâmbătă, 0-2 acasă cu TSV Hartberg.

AS Monaco așteaptă câștigătoarea partidei Sparta Praga - Rapid Viena.

Francezii au terminat pe locul al treilea în Ligue 1, în urma campioanei Lille și a celor de la Paris Saint Germain.

AS Monaco a pierdut finala Cupei Franței. Acum vor încerca să ocupe un loc în următoarea Ligă a Campionilor. Mai întâi vor trebui să depășească runda a treia și play-off-ul.

Pentru o cotă de 2,9, Superbet oferă combinația: Sparta, ale cărei buturi sunt apărate de românul Florin Niță, câștigă disputa, iar celelalte două condiții de îndeplinit simultan sunt că formația cehă va marca prima și ultima în meci.