PSV a făcut un pas enorm spre calificarea în turul trei preliminar al Champions League după 5-1 contra celor de la Galasataray. Cu toate acestea, cei dornici de un pariu "nebun" vor avea o cotă impresionantă pentru o revenire spectaculoasă a turcilor.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

În preliminarii Ligii Campionilor, olandezii le-au dat adversarilor cinci goluri în prima manșă și se pregătesc să dea, în turul 3, peste câștigătoarea dublei Celtic - Midtjylland.

Hat-trick-ul lui Eran Zahavi și dubla lui Mario Götze au asigurat un retur liniștit. PSV Eindhoven a reușit o victorie mare împotriva lui Galatasaray, în prima etapă a turului secund de calificare din Liga Campionilor.

Galatasaray SK - PSV Eindhoven va fi un meci retur fără istoric în privința calificării, miercuri, de la ora 21:00, la Istanbul. Dar va fi interesant de urmărit ca spectacol.

Din acest sezon, golurile în deplasare nu primesc valoare dublă la meciurile organizate de UEFA.

Prin urmare, în cazul unui scor 4-0 pentru oamenii lui Terim, Galata ar merge la prelungiri și, eventual, la penalty-uri. Dar, rămâne totuși dificil să fie răsturnat rezultatul precum cel împotriva acestui PSV.

Echipa lui Schmidt va trebui să facă față unei alte provocări, înainte de play-off-ul care duce direct în grupe. Jocul cu Galatasaray, care l-a cumpărat recent pe Alexandru Cicâldău, va fi o repetiție generală importantă înaintea Supercupei Olandei împotriva campioanei Ajax Amsterdam, de pe 7 august.

Campionatele interne în Olanda și în Turcia sunt programare să ia startul luna viitoare.

Cine învinge dă peste învingătoarea din dubla Celtic - Midtjylland, 1-1 în prima manșă.

Cine vrea să mizeze pe o ”remontada” miraculoasă poate lua în calcul faptul că, la Fortuna, scorul 4-0 are cota 70!