Meciul CFR Cluj - Lincoln Red Imps FC are loc miercuri, de la ora 20:30, iar dacă nu apar surprize drumul ardelenilor spre turul 3 preliminar al Ligii Campionilor arată sigur de parcurs.

HotNews.roFoto: Hotnews

Antrenorul Marius Șumudică a anunțat că vrea victorie și la retur, după 2-1 în Gibraltar.

”Dacă nu ne calificăm, eu și jucătorii trebuie să facem un foc de tabără și să ne ardem carnetele, eu pe cel de antrenor, iar ei de jucători”, a propus tehnicianul.

În joc sunt puncte pentru coeficientul României, dar, mai ales, mândria de campioni a celor din Gruia, care l-au adus pe Denis Alibec și vor să-l repatrieze și pe Constantin Budescu.

”Stâncile” din Gibraltar și-au arătat limitele în prima manșă, când au avut combustibil doar pentru o repriză. Doar că vor avea în față un adversar permisiv, care îi lasă să joace și care nu se închide ermetic.

”Avem un alt stil decât cel dinainte. Atacăm mai mult și normal că lăsăm mai multe spații în spate”, a explicat Iasmin Latovlevici ”operația estetică” de înfrumusețare la care este supusă CFR de către dirijorul Șumudică.

Campioana ia gol meci de meci, indiferent de rival, dar are minimum 5 ocazii clare de gol în fiecare joc, astfel că visul antrenorului, acela de a readuce oamenii la stadionul din Gruia pentru a vedea spectacol, pare realizabil.

Unibet oferă cota 3,15 pentru pariuri că ambele echipei vor marca, iar totalul golurilor va fi maimare sau egal cu 3.