CFR Cluj s-a întors din Gibraltar cu o victorie chinuită în preliminariile Ligii Campionilor, 2-1 cu Lincoln Red Imps, apoi l-a prezentat pe nou-venitul Denis Alibec, o întărire semnificativă în linia ofensivă. Ardelenii încheie săptămâna în campionatul intern, cu un meci în care își pune doar problema diferenței de scor.

Foto:

Atacantul Gabriel Debeljuh a reușit o dublă cu Lincoln, dar criticile la adresa echipei n-au încetat. Ba din contră. Campioana nu convinge, iar Șumudică este acuzat că a stricat stilul echipei. De pe margine i se strigă deja că nu-l va prinde paltonul în Gruia. Antrenorul se apără dând vina pe vânt, dar în Liga 1 nu mai are scuze.

”Trebuie să-i refacem fizic și mental”, este misiunea trasată de Șumi.

Academia Clinceni este ultima în clasament, după primele 90 de minute ale sezonului. A încasat un 0-2 de la Sepsi și anunță un sezon de sacrificiu, în care a făcut câteva schimbări în lot.

”Am arătat rău la Sepsi, chiar foarte rău. Nu suntem într-un moment foarte bun. Au plecat 11-12 jucători. Am încercat să prelungim contractele ca să putem crea acea omogenitate. Toți cei care au venit, cu părere de rău, au venit total nepregătiți din punct de vedere fizic. Mai durează până ajung la un nivel bun de pregătire. Durează câteva etape, de la săptămână la săptămână vom arăta mai bine. Sunt jucători care pot face diferența, dar trebuie să avem răbdare", a declarat Ilie Poenaru.

Istoria arată un drum cu sens unic. Ultimele 5 jocuri directe au adus tot atâtea succese pentru CFR Cluj. Doar ultima a fost strânsă, doar 1-0. Restul au avut scoruri mari: de două ori 3-0, o data 3-1 și o data 2-1.

Stanleybet oferă cota 3 că va fi un meci în care se vor marca de la 3 goluri în sus, iar unul dintre marcatori va fi Gabriel Debeljuh.