Un parior a intrat într-o casă de pariuri din Atlantic City decis să mizeze pe victoria finală a Italiei la Euro 2020. Se întâmpla pe 23 iunie, în ultima zi în care s-au disputat jocuri din faza grupelor la competiţia disputată în perioada 11 iunie-11 iulie.

HotNews.roFoto: Hotnews

Italia terminase meciurile din grupă cu 3 zile înainte, când câştigase cu 1-0 în faţa galezilor, şi încheia Grupa A cu maximum de puncte şi cu golaveraj imaculat: 7-0.

Motive suficiente de optimism. Omul a mizat 300 de dolari că Italia va câştiga finala şi aştepta nerăbdător seara zilei de 11 iulie. S-a concentrat pe cota de 13 şi îi sticleau ochii văzând potenţialul câştig: 3.900 de dolari.

După penalty-ul apărat de Donnarumma la execuţia lui Saka, omul ştia că biletul l-a făcut fericit. S-a bucurat şi îşi făcea calcule despre cum să-şi cheltuie banii.

A crezut mult în succesul italienilor, dar a făcut o greşeală care s-ar putea să-l coste. În loc să mizeze victoria Italiei la Euro 2020, bărbatul a mizat pe succesul Italiei la Cupa Mondială din Qatar 2022.

Nu s-a uitat atent pe evenimentul dorit. Biletul a fost pus la Borgata Hotel Casino & Spa din Atlantic City şi indică în mod clar Italia drept „Campioana Cupei Mondiale FIFA 2022”.

O gafă care nu-i anulează biletul, dar îl ţine în tensiune circa un an şi jumătate. Aşa că va trebui să aştepte luna decembrie a anului viitor, pentru a afla dacă Squadra Azzurra va face dubla Euro-Mondiale.

Prima condiţie este ca Italia să se califice la turneul final, ştiut fiind că naţionala peninsulară a lipsit de la Cupa Mondială din Rusia 2018 (o premieră negativă în ultimii 60 de ani), după ce a pierdut barajul cu Suedia.