După înfrângerea din Supercupa României, pentru CFR Cluj urmează meciul-retur al "dublei" din turul întâi preliminar al Champions League, cu Borac Banja Luka, programat marți, de la ora 21.00, în direct la Digi Sport 1.

Marius SumudicaFoto: LUC CLAESSEN / AFP / Profimedia

Înaintea manșei secunde, campioana României este favorită la calificare, datorită succesului din tur, scor 3-1 în Gruia.

"Pe mine mă interesează mai mult o calificare în Champions League, să am echipa proaspătă. Noi venim la 3 zile după un meci pe o vreme neprielnică, a fost foarte cald, iar jucătorii pierd săruri, minerale, nu e ușor să joci 90 de minute.

Avem doar două zile între meciul de Supercupă și următorul din Champions League. Gândiți-vă ce atmosferă va fi la Banja Luka, acolo sunt 37 de grade Celsius, deci va fi extraordinar de greu.

Atunci ce mă interesează pe mine? Îmi plac trofeele, e clar că mi-aș dori să câștig Supercupa, dar spun încă o dată că dacă ar fi să aleg între o calificare mai departe și Supercupă, aș alege să mă calific și să pierd Supercupa. Nu m-ar deranja dacă ar fi așa, dar niciodată nu îmi voi pregăti elevii în acest sens", spunea Șumudică, înainte de Supercupa pierdută sâmbătă în fața Craiovei lui Rotaru.

S-a făcut "voia" lui Șumi: a ratat trofeul, dar este greu de crezut că se va împiedica la Banja Luka. Șumudică a menajat anumiți titulari la Supercupă, mai ales că la Banja Luka se anunță 39 de grade Celsius.

Din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare

Reamintim că din acest sezon nu se mai aplică regula golului marcat în deplasare, astfel că în caz că bosniacii se vor impune la o diferență de două goluri, se va merge în prelungiri. Campioni după zece ani, "roș-albaștrii" de la Borac încă nu au început stagiunea internă 2021/22.

Acum, Borac este la a cincea prezență continentală ca reprezentantă a Bosniei, singura calificare într-o fază superioară fiind cea de anul trecut, când a trecut de Sutjeska Niksic cu 1-0, acasă, în Europa League, dar atunci a fost vorba de o încleștare eliminatorie jucată într-o singură manșă.

La Superbet, scorul corect 2-0 pentru gazde are cota 40.