Încă un meci de gală în Grupa F găzduit de stadionul din Munchen. În prima etapă, Germania n-a emis pretenții în fața Franței, deși a evoluat tot acasă, în inima Bavariei.

Euro 2020Foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Grupa F: Portugalia - Germania (ora 19.00, Munchen, Pro TV)

Selecționerul Joachim Low nu dă semen de panică. A recunoscut superioritatea Franței, dar are încredere că poate scoate căruța la liman. A lăudat spiritul de luptă al trupei sale. Antrenorul a văzut că echipa a avut ”pasiune și determinare” în meciul cu campioana mondială.

Germania și-a stabilit cantonamentul la Herzogenaurach, unde are parte și de vești bune, dar și de vești rele. Germania ar putea miza pe Loen Goretzka la mijlocul terenul, jucătorul de la Bayern Munchen fiind complet recuperat. Dar o leziune musculară la coapsa dreaptă poate pune capăt Campionatului European pentru Lukas Klostermann.

Fotbalistul Germaniei este de aşteptat să revină în două săptămâni. El va rata meciurile cu Portugalia şi Ungaria.

Germania riscă mult, în cazul unei remize sau al unei înfrângeri. I-ar rămâne să câștige neapărat cu Ungaria și să aștepte la ”loteria” locului 3.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo vine după victoria cu Ungaria, dar este conștientă că n-a obținut mare lucru, maghiarii fiind programați să piardă toate jocurile în grupă.

Așa că lupta pentru primele două locuri ale clasamentului se va duce între trei formații.

Pentru pariul Germania va avea mai multe cornere în timpul regulamentar decât Portugalia, Stanleybet oferă cota 4.