Ziua de miercuri de la Euro 2020 se deschide cu un meci din Grupa B. Un duel rece între Finlanda și Rusia, partidă care va debuta la ora 16:00.

Euro 2020Foto: Jane Barlow / PA Images / Profimedia

Finlanda vine după victoria cu Danemarca, scor 1-0, după un joc marcat de drama lui Christian Eriksen, iar Rusia este silită să învingă, după umilința primită de la belgieni, 0-3.

Disputa se ține în Rusia. Fără argumente sportive, gazdele caută să impresioneze în tribune.

Victoria Lopyreva, prezentă la Cupa Mondială din 2018, a făcut galerie pentru naționala rusă la meciul de tristă amintire cu Belgia. Top modelul a venit la meciul cu eșarfa la gât, iar toată presa internațională i-a consemnat apariția.

Finlandezii au picat în mijlocul scandalului, după jocul cu Danemarca. Învingătorii de la Copenhaga au fost ”atinși” tangential de fosta glorie daneză Michael Laudrup, care a reclamat în special UEFA, acuzată de cinismul de a fi continuat partida din prima etapă, în pofida șocului produs de accidentarea lui Eriksen.

Ambele formații au fost de acord să continue partida, iar finlandezii sunt bănuiți că au dorit să profite de degringolada gazdelor, ca să plece cu toate punctele.

Victoria Rusiei contra Finlandei are cota 1,66 la Unibet, iar în cazul unui meci plin de evenimente, peste 1,5 goluri în prima repriză are cota 3,4.