Prima zi de la Roland Garros ne aduce meciuri interesante și cote atractive.

Roland GarrosFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Emil Ruusuvuori - Mackenzie McDonald (ora 15.30)

În prima de la Roland Garros, pe tabloul masculin este programată o partidă interesantă între un finlandez care n-a câștigat niciun meci pe zgură în 2021, aflat însă în prima sută mondială, și un american care nu iubește suprafața roșie, dar are o serie de 3 victorii în minimum de seturi în calificările de la Paris.

McDonald (118 AT) este dat ca învingător cert de bookmakeri (cota 1,3) și chiar este posibil ca americanul să triumfe la final, dar, în mod cert, diferența nu este atât de mare între cei doi jucători. Ruusuvuori (74 ATP) pare capabil măcar să nu piardă cu 3-0, mai ales că este mai odihnit decât adversarul său. E un pariu de siguranță.

Min1s Ruusuvuori (1,45, superbet)

Elena Vesnina - Olga Govortsova (ora 16.00)

Meci interesant între două jucătoare din spațiul sovietic. Elena Vesnina (Rusia) și Olga Govortsova (Belarus) n-ar fi trebuit să se înfrunte azi, în primul tur de la Roland Garros. Vesnina ocupă ocupă locul 1091 WTA.

În mod normal, poziția nu-i dă dreptul să acceadă nici măcar în calificări. La 34 de ani, Vesnina, care vine după patru eșecuri la rând, este însă în sezonul de adio din tenis, iar organizatorii marilor concursuri oferă wild-carduri sportivilor care vin pentru ultima oară în carieră la turneele lor.

De pe locul 138, Olga beneficiază de postura de lucky loser. A cedat în ultima manșă a calificărilor, dar norocul i-a surâs și rămâne în concurs. Bookmakerii oferă o cotă uriașă la victorie pentru Govortsova, una de neocolit, bani pe jos, cum ar spune Șumudică.

Victorie Govortsova (1,68, netbet)

COTĂ TOTALĂ: 2,43