Manchester City și Chelsea se vor duela în marea finală a Champions League (sâmbătă, ora 22:00). Există mult interes în jurul acestei partide, iar variantele pentru pariuri sunt dintre cele mai diverse.

Pariuri sportiveFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTBAL

Manchester City - Chelsea Londra (ora 22.00)

Finala Ligii Campionilor la fotbal oferă multe soluții de pariere. Echipele englezești dau lumii dueluri furtunoase, cu goluri multe, în Premier League, dar miza europeană le poate tempera, mai ales că este mare cât un sezon întreg.

Deja campioană în Anglia, City fuge după trofeul pe care Chelsea îl are deja în palmares din 2012, dar care l-a obsedat multă vreme pe Roman Abramovich.

Arțăgosul francez Kante știe ce are de făcut pentru a-l bloca pe creativul belgian De Bruyne și a defecta astfel mașina de pase de la mijloc a lui Pep Guardiola.

X Pauză (2,02 stanleybet)

Holstein Kiel - FC Koln (ora 19.00)

Derulare palpitantă în barajul de menținere/promovare în Bundesliga, prima divizie de fotbal a Germaniei. După șocul din primul tur, când a cedat acasă (0-1), trupa din Koln a intrat în alertă.

Știe că nu mai are voie să greșească la retur. Are neapărat nevoie să marcheze și, cu un gol înscris de oaspeți, meciul se va dinamiza. Astfel că, la un joc deschis, pe contre, ”țapii” ar putea marca chiar și de două ori. Mai mult ca sigur că nici Kiel nu va sta degeaba și va căuta golul fericirii.

Peste 2,5 goluri (1,91, stanleybet)

COTĂ TOTALĂ: 3,85.