Pontul zilei de marți vine din tenis, mai exact din calificările de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului.

Roland GarrosFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

TENIS

Reka Luca Jani - Mandy Minella

Duel interesant între unguroaica Reka Luca Jani, 29 de ani, 184 WTA, și luxemburgheza Mandy Minella, 35 de ani, 207 WTA. Sportiva maghiară nu a pierdut două meciuri la rând în acest an, iar adversara are moralul la pământ și cu încrederea joasă, după patru eșecuri consecutive.

De la jumătatea lunii și până pe 21 mai, Jani are un palmares de 5 victorii și o înfrângere. Toate indiciile duc către o partidă cu sens unic, iar cota pentru o victorie a jucătoarei din Ungaria nu este rea deloc.

Victorie 1 (1,54, Fortuna)

Matthias Bachinger - Tomas Martin Etcheverry

Forțăm și un pariu cu o doză mai mare de risc. Un meci între doi jucători apropiați în clasament este văzut de bookmakeri ca fiind unul dezechilibrat, așa că merită încercată o cotă atrăgătoare. Călit în multe turnee challenger, germanul Matthias Bachinger îi poate ține piept argentinianului Tomas Martin Etcheverry.

La 34 de ani, neamțul este pe locul 244 ATP, iar adversarul sud-american - pe locul 219. Ambii au alternat victoriile cu succesele, astfel că va fi un meci în care va conta forma zilei. Ar putea conta și faptul că Etcheverry a disputat ultimul joc pe 21 mai, la Biella, eșec în trei seturi. Îi dăm credit neamțului pentru a lua măcar un set.

Min1s 1 (1,95, efbet)