​Campionatele puternice din Europa se pregătesc să tragă cortina peste un sezon în care pandemia a avut un rol principal. Arsenal va încheia stagiunea din Premier League pe propriul teren contra celor de la Brighton.

Pariuri sportiveFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTBAL

Bundesliga 2: Holstein Kiel - Darmstadt 98 (ora 16.30)

Luptă la baionetă în Bundesliga 2, pentru al doilea loc care trimite direct în prima ligă din Germania. Holstein Kiel și Greuther Furth sunt despărține de numai un punct pe locurile 2-3, înainte de runda finală. Kiel are prima șansă, chiar dacă o înfruntă acasă pe Darmstadt 98, cea mai în formă formație a diviziei, singura care vine după 4 victorii la rând.

Oaspeții n-au, totuși, griji, iar predispoziția spre jocul de totul sau nimic (14 victorii și 13 eșecuri, doar 6 remize) o face vulnerabilă. Casele de pariuri dau cotă bună pentru un succes al celor din Kiel.

Victorie 1 (1,6, stanleybet)

Anglia: Arsenal - Brighton & Hove Albion (ora 18.00)

Ambele formații sunt fără obiectiv, înaintea meciului din runda de sfârșit a Premier League. Londonezii sunt pe 9 și pot urca pe 7, cel mult, dacă se aliniază toate astrele.

Brighton e pe locul 16 și se bucură de un sezon care îi permite să joace și anul viitor în Premier League. Sunt premisele unui meci ofensiv, mai ales dacă gazdele vor tura motoarele, iar oaspeții vor scoate de la naftalină jucători mai puțin folosiți de-a lungul stagiului.

Peste 2,5 goluri (1,68 unibet)

Belgia: Club Bruges - Genk (ora 19.30)

Genk este formația momentului în Belgia: 4 victorii și o remiză în cele 5 meciuri de play-off. Are 3 puncte în spatele liderului Cblub Bruges, care a câștigat chinuit de când s-a terminat sezonului regular: un singur succes. Dar, are titlul asigurat, al 17-lea din istorie. Totuși, Genk este gata să dea lovitura, ca un premiu de consolare, în etapa care închide sezonul.

X2 (1,84, superbet)

COTĂ TOTALĂ: 4,94.