În weekend au loc multe partide în campionatele naționale, dar și finala Cupei Greciei. Olympiacos se duelează cu PAOK Salonic (fosta echipă a lui Răzvan Lucescu), iar cota pentru victoria lui "Oly" este una atractivă.

Pariuri sportiveFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

FOTBAL

Olympiakos - PAOK Salonic (sâmbătă, ora 21.00)

Finala Cupei greciei are o favorită din start, iar cota pentru victoria lui ”Oly” este atractivă, pentru a nu fi încercată. Trupa ateniană conduce autoritar în campionat. În schimb, PAOK vine după două înfrângeri și o remiză.

Și drumul până în finală a fost floare la ureche pentru Olympiakos: 4-2 la general în semifinale cu PAS Giannina. Nesigură după plecarea lui Răzvan Lucescu, fără să conteze la titlu, gruparea din Salonic s-a focusat pe Cupă. PAOK a dispus cu 3-1 la total de AEK Atena, în semifinale.

Câștigă 1 - cota 1,9 (superbet)

Sampdoria - Parma (sâmbătă, ora 21.45)

Doria navighează în ape liniștite și va termina în prima jumătate a clasamentului (locul 9 din 20 de formații). În schimb, Parma a renunțat la luptă: eșecuri pe linie și, probabil, ultimul loc la finalul sezonului. În etapa care va trage cortina, fiecare echipă va face, probabil, experimente. Credem că Sampdoria lui Ranieri nu va da greș.

Câștigă 1 - cotă 1,8 (unibet)

Cotă totală: 3,42.