Pontul zilei de la pariuri ne aduce un bilet în care avem mai multe sporturi: tenis, fotbal și chiar baschet. În desfășurare se află turneul de la Geneva, unul în care a avut loc deja prima surpriză: Roger Federer (mare favorit) fiind învins de Pablo Andujar.

Pariuri sportiveFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

TENIS

Feliciano Lopez - Dominik Koepfer (miercuri, ora 12.00)

Meciul se joacă pe zgură, în turul doi (optimile de finală) al turneului ATP 250 de la Geneva (Elveția). La 39 de ani, pentru Feliciano Lopez este un miracol fiecare tur pe care îl trece la un turneu. Iar în Elveția și-a făcut ”baremul”. Jucător de serviciu-vole, ibericul este dat favorit doar de clasament: locul 61 mondial.

Practic însă, la fiecare meci care se anunță de trei seturi, ”Feli” pornește cu șansa a doua în fața oricărui adversar care are sub 30 de ani și provine din prima sută mondială.

Profesionist din 1997, spaniolul se apropie de momentul retragerii. Adversarul său, germanul Dominik Koepfer, învingător în primul tur în fața francezului Benoit Paire, are ”datele” pentru a-l trimite pe Lopez acasă: 27 de ani și locul 59 ATP.

Câștigă 2 - cotă 1,57 (betano)

FOTBAL

AC Horsens - SonderjyskE (joi, ora 19.00)

Danemarca este un campionat spectaculos, în care se marchează multe goluri. Un meci între o codașă și o fruntașă din play-out promite o confruntare deschisă, în care atitudinea rezervată nu-și are locul. Horsens, deși este ultima în clasament, n-are eșec în ultimele patru meciuri și arată poftă de gol. La rândul său, SonderjyskE punctează des, astfel că se poate alege la pariuri o variantă cu cel puțin 3 goluri înscrise.

Peste 2,5 - cota 1,74 (netbet)

BASCHET

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors (joi, ora 5.00)

Meci direct de calificare în play-off-ul NBA, campionatul nord-american de bachet, între trupa lui LeBron James și cea condusă de Stephen Curry. Sunt formații care marchează mult, peste 100 de puncte pe meci.

”Regele” James îl are alături pe ”locotenentul” Anthony Davies, iar Curry, care punctează mult în meciurile cu miză folosind aruncările de 3 puncte, este sprijinit de agilul Andrew Wiggins.

Peste 215 puncte - cota 1,45 (stanleybet)

Cotă totală: 3,96