1. Nu juca mai mulți bani decât îți poți permite!

Este o regulă "de aur" care nu comportă niciun fel de alte comentarii. Nu ai voie să te abați de la ea niciodată! Orice exagerare sau nesocotire te va duce în prăpastie, iar revenirea pe linia de plutire va fi dificilă. A te împrumuta de bani ca să pariezi nu este o soluție!

Foto:

2. Fă-ți o rezervă de bani care să nu afecteze bugetul familiei

Stabilește un fel de "taxă de viciu", un cont separat de contul de salariu sau de contul din care plătește rata la bancă. Cu o astfel de strategie, cu siguranță nu vei ajunge falit. Dacă vei pierde banii respectivi, nu-ți va părea rău după ei. Iar dacă ai pricepere și noroc, poți face rost de o brumă de bani, pe care să îi consideri "bani de zile negre".

3. Bani mulți și meciuri puține pe un bilet sau sume mici investite pe cote uriașe?

Dacă joci meciuri multe pe un bilet (de la 5 evenimente în sus), astfel încât să obții o cotă mare, atunci nu arunca în joc sume mari de bani. E adevărat că e posibil să câștigi mai rar decât ai face-o dacă ai face un bilet cu 3 evenimente, dar mai bine să fii un "vânător de cote" în loc să fii un risipitor. Minunat ar fi să alegi echilibrul.

4. Nu-ți forța norocul!

Nu e musai să joci zilnic la pariuri, cu atât mai puțin să câștigi mereu, așa că e nevoie să te stăpânești în zilele fără evenimente importante pentru tine. Nu neglija celelalte activități importante din viața ta: familia, serviciul, celelalte pasiuni care te fac fericit și te împlinesc ca individ.

5. Fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în sportul pe care mizezi

Pariurile solicită știința jucătorului, motiv pentru care, fie că e vorba despre fotbal, tenis, baschet sau hochei, trebuie să fii mereu la curent cu tot ce se întâmplă în sportul pe care mizezi. Dacă stăpânești subtilitățile, poți lua fața bookmakerilor (cei care fac cotele la pariuri) și poți "prinde" cote bune.

6. Nu implica sentimentele!

Nu neapărat! Dacă ții cu FC Barcelona, nu înseamnă că trebuie musai să mizezi de fiecare dată pe această echipă. Dragostea te-ar putea orbi! De asemenea, când îți faci biletul, nu asculta părerile celor din jur decât ca titlu informativ. Alege să mergi doar pe intuiția ta, doar așa îți vei asuma întotdeauna și victoria, și eșecul.