​Succesul la pariuri nu se construiește doar pe noroc, ci mai ales pe flerul jucătorului. 90% înseamnă muncă, adică știință și informații, iar neprevăzutului îi revine restul de 10%.

Pariuri sportiveFoto: Javier Garcia/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vă propunem astăzi o tehnică de abordare a unor jocuri de tenis. Un parior care urmărește mai multe turnee la rând își poate da seama de randamentul unui sportiv ținând cont de forma de moment, dar mai ales de oboseala acumulată.

Este lesne de observat că un jucător care câștigă un turneu, finala fiind programată duminică, va avea probleme la turneul imediat următor, dacă este introdus în concurs în prima zi, luni.

Competițiile de tenis care se desfășoară înaintea unui turneu de Mare Șlem au specificul lor. Favoriții nu trag tare mereu, pentru a evita accidentările.

Primul tur la o mare întrecere înseamnă un câștig ce depășește un premiu de 50.000 de euro, bani pe care la un turneu de nivel mediu se obțin doar prin atingerea fazelor finale.

Roland Garros este programat în perioada 24 mai-13 iunie 2021, astfel că turneele din această perioadă au potențialul de a oferi ”bombe”. Favoriții sunt de evitat și sunt de încercat soluțiile socotite fanteziste.

TENIS

Gael Monfils - Llyod Harris (marți, ora 12.45)

La turneul ATP 250 de la Lyon, Monfils, 34 de ani, joacă acasă și este favorit, zgura fiind preferata lui. Însă francezul nu leagă victoriile de câteva meciuri și forma lui de moment este o necunoscută pentru pariori. Sud-africanul Lloyd Harris, adversarul său mai tânăr (24 de ani), pierde greu în circuit, astfel că un set îi este la îndemână să-și adjudece. Cei doi nu s-au înfruntat niciodată.

min1s2 - cota 1,46 (Superbet)

FOTBAL

Chelsea - Leicester (marți, ora 22.15)

Bătaie mare pe locuri de Liga Campionilor la fotbal, cu două etape rămase de jucat în Premier League. Londonezii sunt pe 4, cu 64 de puncte, dar Liverpool le suflă în ceafă, 63 de puncte, după 3 victorii le rând, astfel că un egal nu.

În runda intermediară, ”vulpilor” le-ar conveni remiza, însă s-a constatat că preferă extremele, pe principiul ”totul sau nimic” (20 de victorii, 10 înfrângeri și doar 6 remize în acest sezon). Cum Chelsea nu caută remiza, poate rezulta o partidă deschisă.

Șansă dublă 12 - cota 1,3 (betano)

BASCHET

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors (joi, ora 5.00)

Meci direct de calificare în play-off-ul NBA, campionatul nord-american de bachet, între trupa lui LeBron James și cea condusă de Stephen Curry.

Sunt formații care marchează mult, peste 100 de puncte pe meci. ”Regele” James îl are alături pe Anthony Davies, iar Curry, care punctează mult în meciurile cu miză folosind aruncările de 3 puncte, este sprijinit de agilul Andrew Wiggins.

Peste 215 puncte - cota 1,45 (stanleybet). Cotă totală: 2,75