Groupama Asigurari, unul dintre principalii jucatori din piata de asigurari, este asiguratorul oficial al lotului de sportivi care reprezinta Romania la Jocurile Olimpice de iarna 2014, organizate la Soci. Compania asigura intreaga delegatie a Romaniei, formata din 24 de sportivi si 27 de oficiali, antrenori si medici. Asigurarea emisa de Groupama pentru delegatia Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci este una de grup si include toti membrii. Fiecare dintre acestia beneficiaza de asigurare de calatorie si de viata.

Groupama este din 2012 asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), iar in acest timp compania a mai asigurat delegatiile Romaniei de la Jocurile Olimpice de vara de la Londra, din 2012, si intregul Festival Olimpic si Sportiv European din 2013. Groupama Asigurari are pe plan local o politica activa de prevenire a riscurilor, preventia prin sport fiind una dintre directiile in care compania dezvolta proiecte. O alta initiativa care promoveaza preventia prin sport, susținuta de Groupama, este Crosul Casiopeea, o competitie anuala, organizata pentru a creste nivelul de informare referitor la riscurile cancerului de san.

Orientarea companiei spre preventie se observa si la nivelul produselor din portofoliu. Groupama Asigurari a dezvoltat produse variate, adaptabile fiecarei persoane care doreste o asigurare de sanatate sau de viata. Cel mai recent produs lansat de companie pe acest segment este oferit in parteneriat cu Reteaua privata de sanatate Regina Maria. Asigurarea Medicala Integrala este un produs complet nou pe piata, destinat atat persoanelor fizice, cat si companiilor, care imbina beneficiile unui abonament medical cu cele ale unui produs de asigurare medicala.

Pentru mai multe informatii despre initiativele Groupama din domeniul preventiei si despre produsele companiei accesatii www.groupama.ro.