Schiorul roman Paul Constantin Pepene s-a clasat, vineri, pe locul 62 in proba de 15 kilometri clasic din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, concurs in care elvetianul Dario Cologna a obtinut titlul olimpic, informeaza site-ul oficial al competitiei, informeaza Mediafax. La startul competitiei au fost 92 de sportivi, dintre care 87 au terminat cursa.

Dario ColognaFoto: sochi2014.com

Pepene a fost inregistrat cu timpul de 43 de minute, 39 de secunde si 4 zecimi, avand o intarziere de 5 minute, 9 secunde si sapte zecimi fata de noul campion olimpic.

Cologna, care a obtinut astfel al doilea titlu olimpic de la Soci, a fost cronometrat cu timpul de 38 de minute, 29 de secunde si 7 zecimi.

Pe locul doi s-a clasat suedezul Johan Olsson, care a avut o intarziere de 28,5 secunde (38 de minute, 58 de secunde si 2 zecimi), in timp ce pe pozitia a treia s-a situat un alt suedez, Daniel Richardsson, care a ajuns la final cu 38 de secunde si 8 zecimi fata de Cologna (39 de minute, 8 secunde si 5 zecimi).

Finlandezul Iivo Niskanen a ratat medalia de bronz pentru numai doua zecimi de secunda (39 de minute, 8 secunde si 7 zecimi).