Cu doar cateva zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Soci, mai multi jurnalisti au postat pe Twitter imagini cu ceea ce au gasit in Rusia. "Nu am incalzire sau internet, dar macar am pat", "Aceasta este camera, cade pe noi" sau "Receptia hotelului nostru de la Soci nu are podea. Dar are o poza de intampinare (n.r. cu Vladimir Putin)", sunt doar cateva dintre mesajele postate.

HotNews.roFoto: Hotnews

"CNN a rezervat 11 camere la Soci, intr-un hotel de cinci pentru presa, acum cinci luni. Suntem aici de o zi si doar una dintre camere este disponibila. Aceasta este camera. Cade pe noi" - Harry Rickie, CNN.

"Inca mai asteptam sa se termine la camera noastra de hotel. Sper ca se refera la origami din hartie igienica, nu la constructia acoperisului. Nu am incalzire sau internet, dar macar am pat. De o singura persoana. M-am intors la hotel. Liftul s-a stricat dupa ce a mers jumatate de zi. Iesirea de incendiu de la etajul meu incuiata. Proasta farsa" - Shaun Walker, The Guardian.

"Avarie la instalatia de apa in hotelul meu inseamna ca nu am apa deloc. Se pare ca va dura ceva pana o vor repara" - Rosa Hwang, CTV.

"Receptia hotelului nostru de la Soci nu are podea. Dar are o poza de intampinare" - Kevin Bishop, BBC Moscova.

"Mi-e dor de tine, apa de la hotel. Erai minunata" - Bruce Arthur, TSN.

"Ok, deci hotelul meu nu are receptie. Daca vrei sa te cazezi, trebuie sa te duci peste proprietar la el in camera" - Mark MacKinnon, The Globe.

"Nu am apa la hotel. Cand se repara, la receptie scrie - nu beti pentru ca apa contine ceva foarte periculos. Partea buna e ca m-am spalat pe fata cu Evian, ma simt ca surorile Kardashian sau pe acolo" - Stacy St. Clair, The Tribune, conform Mediafax.

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor desfasura intre 7 si 23 februarie 2014.