Groupama este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si al sportivilor romani la Jocurile Olimpice de Tineret 2014, de la Nanjing, China. Delegatia romana este compusa din 41 de sportivi si 26 de oficiali, antrenori si medici.

Lotul roman de la JO NanjingFoto: COSR

"Alaturi de COSR, ca si alaturi de clientii si colaboratorii nostri, continuam sa dezvoltam un parteneriat durabil, in linie cu valorile ce ne ghideaza intreaga activitate: solidaritate, responsabilitate, proximitate. La nivel de grup, investim de peste 50 de ani in prevenirea riscurilor din viata clientilor, si nu putem vorbi de sanatate fara sa vorbim de sport. Suntem mandri ca putem contribui la succesul si siguranta tinerelor sperante ale sportului, sanatatea fiind esentiala pentru performanta" a declarat Francois Coste, Director General Groupama Asigurari.

"Comitetul Olimpic si Sportiv Roman este un exponent al performantei tuturor sporturilor pe care le are in grija. Ne asumam crearea unui mediu propice pentru pregatirea intensiva a sportivilor nostri, care, coroborata cu talentul lor, constituie cheia succesului in competitii. Fundalul obligatoriu al acestor conditii optime este siguranta. Parteneriatul cu Groupama este un reper solid in relatia noastra cu fiecare practicant, serviciile acestui partener permitandu-le sportivilor sa se concentreze pe obiectivele propuse. Seriozitatea, rapiditatea solutionarii, colaborarile cu specialisti din fiecare sector ii recomanda pe reprezentantii Groupama drept profesionisti", a spus Alin Petrache, presedintele COSR.